Over NVM-educatie

Het bij- en nascholingsinstituut NVM-educatie mondhygiënisten is een initiatief van Stichting NVM – Onderzoek en Scholing. Door middel van een gevarieerd cursusaanbod maakt NVM-educatie het voor mondhygiënisten het nóg aantrekkelijker om te investeren in bij- en nascholing d.m.v. diverse op maat gemaakte (dag)cursussen, online trainingen en opleidingen. Klik hier voor ons cursusprogramma of bekijk direct ons voordeelpakket. kwaliteit.

Cursusaanbod

De cursussen zijn ontwikkeld voor mondhygiënisten en vormen de basis om te kunnen blijven voldoen aan de professionele standaard van het beroep mondhygiënist. Kwaliteit en betrouwbaarheid van onze bij- en nascholing staan hoog in het vaandel bij NVM-educatie, wat bevestigd wordt door een jarenlange hoge klanttevredenheid. De scholing wordt kleinschalig aangeboden waardoor er ruimte en aandacht is voor interactie met de groep.

Alle cursussen van NVM-educatie zijn positief beoordeeld door het KRM. Aan onze cursussen die volledig vallen onder de CanMeds Mondzorg, Mondzorg in combinatie met Communicatie of Mondzorg in combinatie met Kennis en Wetenschap zijn Mondzorg-punten toegekend. Aan alle overige cursussen zijn KRM-punten toegekend. Bij onze cursussen/trainingen vermelden we hoeveel Mondzorg- of KRM-punten je kunt halen.

Ben je pas afgestudeerd, een mondhygiënist met ervaring of een herintreder? Bij NVM-educatie kun je terecht voor scholing naar wens. Zowel NVM-leden als niet leden  kunnen zich inschrijven voor de cursussen van NVM-educatie mondhygiënisten. Klik hier voor ons cursusprogramma.

NVM-educatie is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (www.CRKBO.nl) waardoor de cursussen vrijgesteld zijn van btw-heffing.

Cursusprijzen

NVM-leden krijgen 20% korting op de cursusprijs (meerdaagse cursussen uitgezonderd).
Theoretische dagcursus € 490,- voor NVM-leden en € 590,- voor niet NVM-leden.
Theoretische cursus met praktijkgedeelte € 690,- voor NVM-leden en € 830,- voor niet NVM-leden.

Maatwerk/cursussen op aanvraag

Een groot deel van de cursussen zijn ook op een gewenste locatie op maat te organiseren voor jouw praktijk, ICO-groep of regio. Meer informatie of interesse? Vraag naar de mogelijkheden via educatie@mondhygienisten.nl of vul je gegevens hier in.

NVM-educatie mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 1985
E educatie@mondhygienisten.nl