Over NVM-educatie


NVM-educatie
NVM-mondhygiënisten is dé beroepsvereniging van mondhygiënisten in Nederland, die al jaren borg staat voor professionele, preventieve mondzorg. Educatie is belegd bij de Stichting NVM – onderzoek en scholing. Een onderdeel hiervan is NVM-educatie, een betrouwbare partner waar het gaat om bij- en nascholing van mondhygiënisten.

Kwaliteit en continuïteit vanaf 2023
Manon van Splunter-Schneider, voorzitter van het bestuur van de Stichting NVM – onderzoek en scholing: “Om de kwaliteit en continuïteit van onze educatieve activiteiten te waarborgen en deze verder te professionaliseren, hebben we besloten de educatieve activiteiten per 1 januari 2023 toe te vertrouwen aan Dental Best Practice. Een ervaren cursusaanbieder met veel kennis van de mondzorg die al een divers aanbod voor mondhygiënisten in haar pakket heeft. Op deze manier kunnen onze leden blijven profiteren van kwalitatief hoogwaardige educatie zoals ze gewend zijn en wellicht meer dan dat.

Cursusaanbod
Als mondhygiënist richt je je natuurlijk in de eerste plaats op het bieden van goede, kwalitatieve preventieve mondzorg. Maar er is zoveel meer! Taakdelegatie is niet meer weg te denken en wij bieden je een breed aanbod van opleidingen en cursussen, om je werk nóg leuker en interessanter te maken!

En met de recente overname van NVM Educatie combineren we “best of both worlds”. Enerzijds de jarenlange erkende kwaliteit van de cursussen en de leergang Parodontologie van NVM-educatie en anderzijds het huidige aanbod aanzienlijk uit te breiden en hierdoor beschikbaar te maken voor nog meer mondhygiënisten.

Ons complete aanbod wordt aangeboden met KRM accreditatie en we bieden een mooie combinatie tussen theorie, hands-on én het delen van kennis tussen docenten en collega’s.

Maatwerk/cursussen op aanvraag
Een groot deel van de cursussen zijn ook op een gewenste locatie op maat te organiseren voor jouw praktijk, ICO-groep of regio. Meer informatie of interesse? Vraag naar de mogelijkheden via info@dentalbestpractice.nl

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de maandelijkse NVM- educatie nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief gaat je akkoord met onze privacyverklaring.

NVM-educatie mondhygiënisten
Molenstraat 3c
7437 AH Bathmen

T 055-3121050
E info@dentalbestpractice.nl

KvK-nr 63019035
BTW nr. NL 172214622B01