Samen op cursus? Dubbel korting!

duo-korting-cursus

Leuk dat je samen wilt aansluiten bij één van onze cursussen. Met een uiteenlopend aanbod word jij namelijk nóg beter als mondhygiënist. Preventie, kwaliteitsverbetering en ontwikkeling op persoonlijk vlak én vakinhoudelijk staan hierbij centraal. De dag wordt optimaal benut. NVM-educatie biedt zo een unieke kans om kennis te maken met onze cursussen.
Sluit nu aan als duo bij een cursus naar keuze en ontvang beiden 10% korting!

✔️ Docenten met veel ervaring en expertise
✔️ Diverse locaties in Nederland
✔️ Kleine groepen met veel ruimte voor interactie
✔️ Kwaliteit gewaarborgd door toegekende Mondzorg- en KRM-punten

 

Hoe werkt het?

Samen met een collega of vriend(in) een cursus gevonden die je graag wilt volgen? Meld je dan als volgt aan: Schrijf je allebei in voor dezelfde uitgekozen cursus via onze website. Voeg als opmerking code EDUCATIE10 toe en de naam van degene met wie je deelneemt aan de cursus. Kies bij betaalmethode voor Betaal op rekening (factuur) en je 10% korting wordt handmatig verrekend! Je kunt je ook inschrijven door een mail te sturen naar educatie@mondhygienisten.nl met vermelding van code EDUCATIE10 en de naam van degene met wie je deel gaat nemen.

Voorwaarden

Welke cursus kies jij?

Alle cursussen waarvoor je kan aanmelden met 10% korting vind je hier:

mondhygienist_cursus

Wie neem je mee?

Iedereen is welkom! Houdt er wel rekening mee dat onze cursussen enkel en alleen voor mondhygiënisten zijn ontwikkeld. Deel deze actie met collega’s, vrienden of werkgever en wij zien je graag op een van onze cursussen!

Alleen aanmelden? Ontvang het spel Patiëntveiligheid cadeau!

Om de patiëntveiligheid in de zorg verder te verbeteren, is het van groot belang dat zorgverleners openlijk kunnen praten over wat goed en minder goed gaat. Een veilige, lerende cultuur is hiervoor cruciaal. Toch zijn we, als een behandeling een ongewenste uitkomst heeft, geneigd om beschuldigend te kijken naar de betrokken professionals: Hebben zij wel goed nagedacht over hun keuzes? Het spel ‘Het nieuwe veiligheidsdenken. Een casus uit de praktijk’ helpt om zorgverleners bewust te maken van de mechanismen die spelen bij het maken van medische keuzes.

Je ontvangt het spel Patiëntveiligheid cadeau bij vermelden van de actiecode: EDUCATIE10 tijdens de inschrijving.

patientveiligheid_spel

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de maandelijkse NVM- educatie nieuwsbrief.

Naam(Vereist)

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief gaat je akkoord met onze privacyverklaring.

NVM-educatie mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 1985
E educatie@mondhygienisten.nl